Hoe werkt het?

Kleurentherapie brengt virussen, bacteriën en andere micro-organismen in trilling. Hierdoor worden deze ziektenkiemen beschadigd en vernietigd.

Kleurenresonantie speelt zich af in het zogenaamde elektro-magnetische spectrum. Dit golfgebied omvat van laag- naar hoogfrequent respectievelijk radiogolven, microgolven, radar, infrarood, zichtbaar licht, uv-licht, rönchenstraling en gamma-straling. Hiervan zijn de laagste gebieden belangrijk voor de kleurenresonantie.
Even als nagenoeg elk voorwerp en elke stof een eigen zichtbare kleur heeft, zo heeft het ook een unieke resonantie-frequentie. Dit is niet anders bij virussen en bacteriën.
Om deze frequenties te genereren, is een speciale modulator nodig en een speciaal voor één bepaalde stof of micro-organisme afgestemde kleurdrager. Deze kleurdrager bestaat veelal uit een winding van wol of katoen. Niet zozeer de stof, dan wel het pigment van de kleurstof is verantwoordelijk voor de werking. Een exact afgestemde kleurdrager is bij kleurenresonantie van doorslaggevende betekenis voor de resultaten.

De Modulator

modulator met 2 cupsmobiele modulator

De bovenstaande afbeeldingen tonen twee beschikbare modulatortypen voor kleurenresonantie:

Links een tafelmodel met twee kleurkamers, per kleurkamer 2 outputs en voorzien van ingebouwde netvoeding.
Rechts de mobiele modulator met interne kleurkamer en oplaadbare accu voor ongeveer 8 bedrijfsuren, ook te gebruiken tijdens het laden. De energie wordt geleverd door een 12Vdc lichtnet-adapter. De nieuwste versie is uitgevoerd met draadbreukcontrole en uitschakelblokkering.

Al onze typen modulatoren voor kleurenresonantie hebben een signaal-uitgang, die volledig geïsoleerd is van de elektronische circuits.

ELMAGON Kleurenresonantie | Wildekampseweg 17, 8191 BR Wapenveld | telefoon+31 (0)38 444 5064 - 06 40039788 | www.colourresonance.com | www.elmagon.com

© Elmagon Kleurenresonantie | Disclaimer